marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wat is Correct Score wedden?

Een Correct Score weddenschap is een sportweddenschap waarbij je inzet op de exacte score van een voetbalwedstrijd. Je moet dus de einduitslag goed voorspellen, inclusief blessuretijd. Het is een lastige weddenschap om te winnen omdat je precies goed moet zitten, maar als je het goed hebt, kan je flink cashen!

wat is Correct Score wedden?
Image by Freepik

Waarom is een Correct Score weddenschap interessant?

Correct Score wedden op voetbal is interessant omdat het potentieel een grote uitbetaling kan opleveren. Omdat het voorspellen van de exacte score van een voetbalwedstrijd behoorlijk moeilijk kan zijn, zijn de odds hoger dan bij andere weddenschappen zoals een 1X2 weddenschap. Bovendien voegt het een extra dimensie van spanning toe aan het kijken naar de wedstrijd, omdat je nu specifiek een bepaalde score moet halen.

Wat zijn Correct Score weddenschappen?

Bij Correct Score weddenschappen in Nederlands voetbal, kun je inzetten op de exacte score van de wedstrijd. Naast de exacte score, zijn er ook andere varianten mogelijk bij Correct Score weddenschappen, zoals het voorspellen van de ruststand of de eindstand van de wedstrijd.

Je kunt bijvoorbeeld wedden op de correcte score van een wedstrijd tussen Ajax en PSV, of een andere wedstrijd in de Eredivisie, en je zou kunnen inzetten op een 2-1 overwinning voor Ajax, of een 1-0 overwinning voor PSV.

Welke voor-en nadelen heeft Correct Score wedden?

Voordelen

  • Hoge odds: Correct Score weddenschappen hebben over het algemeen hogere odds dan weddenschappen als 1X2 of BTTS, omdat het voorspellen van de exacte score van een voetbalwedstrijd moeilijker is.
  • Spanning: Correct Score weddenschappen voegen een extra dimensie van opwinding toe aan het kijken naar de wedstrijd, omdat je nu specifiek op zoek bent naar een bepaalde score.
  • Mogelijkheid om grote winsten te behalen: Als je een Correct Score weddenschap wint, kan je flink cashen!

Nadelen

  • Moeilijker te winnen: Het voorspellen van de exacte score van een voetbalwedstrijd is zeer moeilijk, wat betekent dat Correct Score weddenschappen over het algemeen moeilijker te winnen zijn dan andere weddenschappen.
  • Lagere kans om te winnen: Aangezien er veel mogelijke uitslagen zijn, is de kans om te winnen bij Correct Score weddenschappen over het algemeen lager dan bij andere weddenschappen.
  • Hoog risico: Correct Score weddenschappen hebben een hoog risico, omdat je je inzet verliest als de score niet klopt. 

Wat zijn tips bij Correct Score wedden?

Je wet nu wat Correct Score wedden is en wat de voor-en nadelen kunnen zijn. Correct Score wedden kan een hoge winkans geven en heeft risico’s, dus daarom nog even wat tips.  

1. Doe onderzoek

Bekijk de recente vorm van de teams, hun statistieken en blessurelijsten voordat je een weddenschap plaatst. Dit kan je helpen bij het bepalen van de waarschijnlijke score van de wedstrijd.

2. Wed op niet te veel eindscores

Hoe meer eindscores je kiest, hoe kleiner de kans dat je de weddenschap wint. Het is daarom beter om je te concentreren op een paar eindscores en hierop in te zetten.

3. Wed op meerdere wedstrijden

Door op meerdere wedstrijden in te zetten, kun je je kansen op winst vergroten, omdat je meer kansen hebt om een correcte score te voorspellen en zo je kansen spreidt.

4. Vermijd het inzetten op onwaarschijnlijke scores

Vermijd het inzetten op onwaarschijnlijke scores: Hoewel het inzetten op een onwaarschijnlijke score een hoge uitbetaling kan opleveren, is de kans dat je wint meestal erg klein. Het is daarom beter om je te concentreren op waarschijnlijkere scores, zelfs als de uitbetaling lager is.

Populaire bookmakers

JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Conclusie

Bij Correct Score wedden op voetbal voorspel je de exacte score van de een voetbalwedstrijd. Hoewel bookmakers hogere odds bieden en ze spannender zijn dan andere weddenschappen, zijn ze ook moeilijker te winnen en hebben ze een hoger risico.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen betekent dat gokken vooral leuk moet zijn en je altijd moet kunnen stoppen.
Indien je problemen ervaart met gokken, neem dan contact op met Loket Kansspel.