marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Waarom is een BTTS weddenschap interessant?

Both Teams To Score (BTTS) is een weddenschap die steeds populairder wordt. Niet in de laatste plaats omdat het heel goed past bij live betting. Als het sterkere team met 3-0 leidt, wordt de 1×2-weddenschap meestal niet meer aangeboden. Beide teams kunnen echter dan nog steeds scoren in een de live betting omgeving.

Both Teams to Score

Maar ook voor pre-match weddenschappen wint de weddenschap aan populariteit. Als een sterk team toch zwakker speelt dan gedacht, kan het een spannende weddenschap opleveren. En scoort het zwakkere team (ook)? Dan levert dat extra spanning op aan het eind van een wedstrijd.

Wat is BTTS (Both Teams To Score) wedden eigenlijk?

BTTS betekent eigenlijk niets meer dan dat een van beide teams minstens één doelpunt scoort. Het wordt vaak aangeboden bij online bookmakers voor de meeste voetbalcompetities. Het is weer wat anders dan de gebruikelijke 1X2 inzet. Een beetje afwisseling maakt het wedden in ieder geval  interessanter.

Wat zijn de voordelen van BTTS wedden?

  • De weddenschap is interessant tot het einde van de wedstrijd als een team nog niet heeft gescoord.
  • Het is een geweldige manier om te wedden in het voordeel van het zwakkere team, dat hoogstwaarschijnlijk de wedstrijd als geheel zal verliezen. Maar het zwakkere team kan nog steeds een doelpunt maken.
  • BTTS wedden heeft slechts twee mogelijke uitkomsten (“ja” of “nee”). Voor veel sportgokkers is dit een groot voordeel.

BTTS wedden heeft ook een nadeel

De odds voor beide teams om te scoren zijn over het algemeen niet in het voordeel van de speler van een sportweddenschap. De odds voor beide teams om weddenschappen te scoren zijn niet geweldig.

Conclusie