marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

WK voetbal

Het WK voetbal vindt eens in de vier jaar plaats en aan het toernooi doen nu nog in totaal 32 landen mee en vanaf 2026 zijn dit er 48. Alle landen moeten zich inmiddels kwalificeren, ook de wereldkampioen.
Het Nederlands voetbalelftal speelde zijn eerste interland al in 1905 en heeft als bijnaam “Oranje” gekregen, wat verwijst de Nederlandse koninklijke familie van Oranje-Nassau.
Nederlands Elftal 1974
De thuiswedstrijden speelt het elftal doorgaans in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. En het team heeft in totaal tien keer aan een Wereldkampioenschap voetbal mee gedaan.
Belangrijke successen zijn drie keer een tweede plaats op een WK, dit was in 1974, 1978 en 2010. En geen land heeft zo vaak in de finale van een WK gestaan als Nederland en nooit gewonnen.
Het WK voetbal is een populair toernooi om op te wedden, omdat Nederland altijd potentie heeft om hoog te eindigen. Waar wordt het meest op gewed?
Het wedden op de winnaar is het meest populair en heeft vaak een hoge odd., maar ook wie er 2e of 3e wordt of wie er de halve en uiteindelijke finale spelen.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Bij deze weddenschap wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een elftal. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score., dit betekent dat er in een wedstrijd door beide elftallen wordt gescoord.

Beste bookmakers voor WK voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmaker is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op het WK voetbal en het Nederlands elftal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.