marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Vrouwen Eredivisie

De vrouwen Eredivisie is de hoogste vrouwenvoetbal competitie in Nederland.
Deze competitie is nog zo heel lang geleden opgericht, namelijk in 2007, en vervolgens weer opgeheven in 2012 en opnieuw opgericht in 2015.
Afhankelijk werd er maar gespeeld met zes clubs. Maar na de Europese titel van het Nederlands Vrouwenelftal kreeg het vrouwenvoetbal in Nederland een enorme boost.
Inmiddels bestaat de vrouwen Eredivisie uit elf clubs en sinds het seizoen 2020-2021 is de vrouwen Eredivisie ondergebracht bij de KNVB.
Populaire teams in de vrouwen Eredivisie zijn FC Twente, ADO Den haag, Ajax, maar ook PEC Zwolle doet het goed.
Waar wordt het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de nacompetitie wint of wie degradeert.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel; er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Beste bookmakers voor de vrouwen Eredivisie

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op vrouwen Eredivisie voetbal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.