marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Nacompetitie

In het Nederlands voetbal is de nacompetitie een competitie die wordt gespeeld na afloop van de reguliere voetbalcompetitie.
Deze nacompetitie heeft de vorm van bijvoorbeeld knock-outwedstrijden of play-offs en wordt er besloten de klasse en divisie waarin de clubs het volgende seizoen spelen of zich plaatsen voor “Europees voetbal”.
Corner
Waar wordt het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de nacompetitie wint of wie degradeert.
Hoe eerder je inzet op de kampioen of winnaar, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel, er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Beste bookmakers voor Nederlands voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op Nederlands voetbal en de nacompetitie.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.