marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

KNVB Beker

De KNVB Beker is een Nederlandse voetbalcompetitie, voor zowel vrouwen als mannen, die wordt georganiseerd door de nationale voetbalbond KNVB.
Deze competitie is opgericht in 1898 en wordt van oudsher gespeeld volgens het knock-outsysteem, zowel door clubs uit de Eerste-als uit de Eredivisie. Maar ook amateurclubs kunnen bij de KNVB Beker wedstrijden terecht komen, zoals uit de Tweede en Derde Divisie of halve finalisten van de district bekers.
voetbalkeeper
De 3 topclubs hebben in totaal 43 keer de KNVB beker gewonnen. De recordkampioen is Ajax, die 20 keer de beker mee naar huis nam, gevolgd door Feyenoord met 13 keer en PSV met 10 keer. Maar zo nu en dan is er ook een outsider te melden, zoals in 2017 Vitesse en in 2014 PEC Zwolle.
De finalisten van de KNVB Beker zijn lastig van de te voren te bepalen, daarom in het interessant om te wedden op de KNVB Beker.
Waar wordt het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd, maar ook wie wint de nacompetitie of de KNVB beker.
En hoe eerder je inzet op de kampioen of winnaar, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap, bij deze weddenschap wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score, dit betekent dat er in een wedstrijd door beide ploegen wordt gescoord.

Beste bookmakers voor wedden op de KNVB beker

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op de KNVB-beker.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Laatste nieuws KNVB beker

Loading...

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.