marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

KNVB Beker vrouwen

De KNVB Beker voor vrouwen is een Nederlands voetbalbekertoernooi georganiseerd door de KNVB. Wat is nog meer interessant om te weten?
Deze competitie is opgericht in 1980 en wordt gespeeld door de clubs uit de Eerste-en Eredivisie. Maar ook amateurclubs spelen voor de beker, zoals uit lagere divisies of district bekers.
voetbalspeelster
Tien clubs hebben inmiddels twee of meer keren de beker gewonnen met Ajax, als koploper, vijf keer. De laatste jaren wordt finale gedomineerd door de top van de vrouwen Eredivisie, Ajax, ADO Den Haag en PSV.De laatste winnaars waren Ajax in 2021 en PSV in 2022.
Waar wed je op in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de KNVB Beker wint, zowel voor mannen als vrouwen.
Hoe eerder je inzet op de kampioen en winnaar, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel, er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Beste bookmakers voor KNVB beker vrouwen

Voetbal is het meest populair bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op de KNVB beker voor vrouwen.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.