marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Johan Cruijff schaal

De Johan Cruijff schaal heeft officieel zijn titel gekregen in 1996. Wat is verder nog interessant om te weten over de Johan Cruijff schaal?
De Johan Cruijff schaal is niet echt een competitie, maar vooral een finale wedstrijd, waarbij van elk verkocht kaartje één euro naar de Cruyff Foundation gaat. Voordat de nieuwe competitie begint nemen de winnaar van de KNVB Beker en de kampioen van de Eredivisie het tegen elkaar op in het stadion van de regerend landskampioen. De winnaar wint de Johan Cruijff schaal.
De Kuip
Het kan gebeuren dat de bekerwinnaar ook de landstitel verovert, dan neemt de nummer twee van de Eredivisie de plaats in van de landskampioen.
Omdat de Johan Cruijffschaal een wedstrijd is tussen winnaars van competities, is het interessant om op te wedden.
Waar wordt het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de nacompetitie wint of wie degradeert.
Hoe eerder je inzet op de kampioen of winnaar, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Beste bookmakers voor de Johan Cruijff schaal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op voetbal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.