marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Eredivisie

De Eredivisie is de hoogste voetbalafdeling in Nederland. Wat is verder interessant om te weten?
De competitie is opgericht in 1956 en telt in totaal 18 clubs. En deze wordt gespeelt van augustus tot mei, met een winterstop in januari.
Iedere club speelt twee keer tegen elkaar in een seizoen en de winnaar is Nederlands kampioen. De top wordt gedomineerd door de drie grote teams, Ajax, Feyenoord en PSV. Waarbij Ajax 36 keer, PSV 24 keer en Feyenoord 15 keer de titel heeft gewonnen.
Arena
De volgorde waarop de positie op de ranglijst wordt bepaald, hangt af van achtereenvolgens: het aantal wedstrijdpunten, het aantal verliespunten, het doelsaldo en het aantal gemaakte doelpunten.
Waar wordt het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de nacompetitie wint of wie degradeert.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel; er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Beste bookmakers voor Eredivisie voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmaker is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op Eredivisie voetbal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Laatste Eredivisie nieuws

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.