marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

EK Vrouwen

Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal, of wel de “Oranjeleeuwinnen”, heeft in 1971 haar eerste interland gespeeld.
Maar historisch gezien in het Nederlands vrouwenelftal al vanaf 1955 actief maar krijgt een boost doordat het zich vanaf 2008 voor het eerst plaatst voor een eindronde van het Europees Kampioenschap van 2009.
Beste bookmakers Nederlands voetbalag
Daarna is het gestaag bergopwaarts gegaan en komen de successen, zoals; het winnen van het Europees Kampioenschap in 2017. Met klinkende namen als Vivianne Miedema en Sherida Spitse heeft deze prestatie het vrouwenvoetbal een enorme lift gegeven.
Omdat het Nederlands Elftal Vrouwen al weer jaren goed presteert op Europese Kampioenschappen, is het interessant om op te wedden.
Het EK voetbal is altijd een populair toernooi om op te wedden, maar waar wordt het meest op gewed?
Het wedden op de winnaar is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie er 2e of 3e wordt of wie er de halve en uitiendelijke finale spelen.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een elftal. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel; er wordt in een wedstrijd door beide elftallen gescoord.

Top bookmakers voor het EK Vrouwen voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmaker is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op EK voetbal voor vrouwen.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer competities en sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.