marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

EK voetbal

Het Europees Kampioenschap voetbal vindt eens in de vier jaar plaats en aan het toernooi doen in totaal 24 landen mee. En het volgende EK vindt plaats in 2024 in Duitsland.
Het Nederlands elftal speelde zijn eerste Europees Kampioenschap in 1976 in het toenmalige Joegoslavië en eindigde destijds in de halve finale.
Inmiddels het het Nederlands elftal wel wat medailles binnengehaald. Uiteraard hebben we het EK voetbal in 1988 gewonnen, maar ook vier keer brons mee naar huis genomen op een EK.
Nederlands Elftal 1974
En het team heeft inmiddels 11 keer aan een Europees Kampioenschap deelgenomen.
Het EK voetbal is een populair toernooi om op te wedden, omdat Nederland altijd potentie heeft om hoog te eindigen. Waar wordt het meest op gewed?
Het wedden op de winnaar is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie er 2e of 3e wordt of wie er de halve en uiteindelijke finale spelen.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een elftal. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel; er wordt in een wedstrijd door beide elftallen gescoord.

Top bookmakers voor EK voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmaker is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op het EK voetbal en het Nederlands elftal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.