marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Eerste Divisie

De Eerste Divisie is de op een na hoogste voetbalcompetitie in Nederland. Wat is verder interessant om te weten over de Eerste Divisie?
De Eerste Divisie is in 1956 opgericht samen met de Eredivisie en de Tweede Divisie, dit waren destijds de betaald voetbal competities in Nederland. En vanaf 1960 werd het één afdeling met zestien elftallen.
Eerste divisie
Eigenlijk heeft de Eerste Divisie altijd de naam van de sponsor en op dit moment is dat de Keuken Kampioen, of wel de Keuken Kampioen Divisie.
In de top van de Eerste Divisie is het vaak stuivertje wisselen met de onderste regionen van de Eredivisie en gaat het tussen clubs als FC Emmen, SC Cambuur, PEC Zwolle, Heracles. Daarom is het interessant en spannend om te wedden op wedstrijden in de Eerste Divisie.
Waar wordt verder het meest op gewed in de Nederlandse voetbal competitie?
Het wedden op de winnaar van de Eredivisie of de Eerste divisie is het meest populair en heeft vaak een hoge odd. Maar ook wie de nacompetitie wint of wie degradeert.
Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen. De meest voorkomende weddenschap in het voetbalwedstijd is de 1×2 weddenschap. Hier wordt er gewed op de winst of een gelijkspel van een ploeg. Een andere wedoptie die vaak gebruikt wordt is Both Teams To Score. Of wel er wordt in een wedstrijd door beide ploegen gescoord.

Laatste stand en uitslagen Eerste Divisie 2022 / 2023

Altijd de laatste uitslagen van de recent gespeelde wedstrijden in de Eerste Divisie 2022 / 2023 en de laatste stand van het huidige voetbalseizoen.

Beste bookmakers voor Eerste Divisie voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers, maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor wedden op Eerste Divisie voetbal.
JACKS]
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Nederlands voetbal zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals honkbal, basketbal, of wielrennen.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Voor info over welke over welke wedstrategieën je kunt volgen.